Γιάννενα: πέθανε 20χρονη φοιτήτρια από ανακοπή – νοσηλεύονταν με αμυγδαλίτιδα

Γιάννενα: πέθανε 20χρονη φοιτήτρια από ανακοπή – νοσηλεύονταν με αμυγδαλίτιδα

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στα Γιαννένα, όταν μια φοιτήτρια από την Χίο, έπαθε ανακοπή κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο καθώς είχε διαγνωστεί με αμυγδαλίτιδα. Η 20χρονη παρόλο που δεν είχε ιατρικό ιστορικό έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με το epiruspost.gr διαγνώστηκε αμυγδαλίτιδα. Η κατάστασή της χειροτέρευε και χρειάστηκε να κάνει αξονική τομογραφία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Αμέσως, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας. Την εντολή για την προκαταρκτική εξέταση έδωσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: newsbeast.gr

v