Αργυρούπολη: πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε κακοποιηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της

Αργυρούπολη: πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε κακοποιηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της

Την τελευταία της πνοή άφησε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο, τον Ιανουάριο του 2022 μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη μητέρα έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και, δυστυχώς, πέθανε. Η άτυχη γυναίκα μετά τη βάναυση κακοποίησή της, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» επί 7 μήνες και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης όπου με δυσκολία επικοινωνούσε και κινούνταν, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από λίγους μήνες είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Την είδηση του θανάτου της, την έκανε γνωστή ο σύλλογος «Εθελοντών Προασπίζω» με σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι...
Μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη - ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας !
- Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δήθεν) Άνθρωπο της ..... και δάσκαλο πολεμικών ....τεχνών
Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!
Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά
Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές -
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !
Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!
ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!
 
ΣΗΜ : επειδή ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ στόχος του Σ.Ε. ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ σε κάθε ενέργεία του ειναι να προβάλει και να ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ Αξίες Ζωής - Αναγκαζόμαστε να Κατεβάσουμε την φωτογραφία της ατυχούς φίλης μας από την ανάρτηση μας γιατί ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας σκοπός ειναι να αναδείξουμε το αποτέλεσμα μιας βίαιης πράξης που τείνει να γίνει η πανδημία της κοινωνίας μας & επ΄ουδενί οτιδήποτε άλλο»

 Πηγή: in.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v