Η πιο τρυφερή στιγμή: 2χρονη αγκαλιάζει τον αδερφό της που την έσωσε από πνιγμό

Η πιο τρυφερή στιγμή: 2χρονη αγκαλιάζει τον αδερφό της που την έσωσε από πνιγμό

Ο Eric Johnson το 2021, έσωσε τη μικρή του αδερφή, κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αφού τη βρήκε να επιπλέει στην πισίνα της οικογένειας. Τώρα, 2 χρόνια μετά, ήρθε στη δημοσιότητα ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο όπου δείχνει τα δυο αδέρφια να σφιχταγκαλιάζονται λίγες μέρες μετά το φρικτό συμβάν.

Η Rose Johnson, η οποία ήταν δύο ετών τότε, βρισκόταν στο σπίτι με τον αδερφό της και τη μητέρα της. Κάποια στιγμή, ξέφυγε της προσοχής τους και έτρεξε προς την πισίνα. Το κορίτσι θα είχε πνιγεί αν ο Eric δεν αντιλαμβανόταν εγκαίρως την απουσία της.

Όταν βρήκε την αδερφή του αναίσθητη μέσα στην πισίνα, την τράβηξε αμέσως έξω και της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Λίγα λεπτά αργότερα η μαμά τους κάλεσε το ασθενοφόρο.

«Οι γιατροί είπαν ότι αν δεν της είχε κάνει ΚΑΡΠΑ δεν θα ήταν μαζί μας. Συνήθως έχουμε ένα άτομο στο δωμάτιο μαζί της, αλλά πήγαμε και οι δύο στην τουαλέτα. Ήταν μόνο για λίγα λεπτά. Δεν νομίζω ότι ο γιος μου συβειδητοποιεί ότι έσωσε την οικογένειά μας», είχε πει η μητέρα του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

Η διάσωση της μικρούλας συνέβη πριν από δύο χρόνια, αλλά η μητέρα των παιδιών αποφάσισε να τη μοιραστεί τώρα για πρώτη φορά. Ελπίζει ότι με το βίντεο αυτό θα εμπνεύσει και άλλους να μάθουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

v