Ανακάλυψε ότι τα παιδιά που υιοθέτησε πριν 21 χρόνια είναι βιολογικά αδέρφια!

Ανακάλυψε ότι τα παιδιά που υιοθέτησε πριν 21 χρόνια είναι βιολογικά αδέρφια!

Όταν η Angela Laffin υιοθέτησε τον γιο της το 2000 και λίγο αργότερα την κόρη της, δεν φανταζόταν με τίποτα την έκπληξη που της επιφύλασσε η ζωή 21 χρόνια μετά: τα δυο παιδιά ήταν βιολογικά αδέρφια!

Αφού πάλεψαν με την υπογονιμότητα και βίωσαν δύο επώδυνες αποβολές, οι Laffin, οι οποίοι είχαν ήδη ένα βιολογικό παιδί, αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους μέσω της υιοθεσίας.

Το 2002, η Angela και ο σύζυγός της υιοθέτησαν τον Frank, ο οποίος βρέθηκε στα σκαλιά ενός παιδικού σταθμού στο Staten Island, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής. Δύο χρόνια μετά, το 2004, άνοιξαν το σπίτι και την καρδιά τους στην μικρή Victoria, η οποία είχε εγκαταλειφθεί σε δημόσια τουαλέτα ενός πανεπιστημίου.

Σήμερα, η Victoria είναι μια 19χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει ψυχολογία και δημιουργική γραφή, ενώ ο 21χρονος Frank ευελπιστεί να ανοίξει το δικό του γυμναστήριο. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι.

Πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να ψάξουν από κοινού τις ρίζες τους. Σοκαρισμένοι ανακάλυψαν, έπειτα από DNA τεστ ότι είναι βιολογικά αδέρφια.

Πηγή: today.com

v