Βρέθηκε 2χρονη που είχε εξαφανιστεί - περιπλανιόταν μόνη της όλη νύχτα 

Βρέθηκε 2χρονη που είχε εξαφανιστεί - περιπλανιόταν μόνη της όλη νύχτα

Ένα 2χρονο κορίτσι που περπάτησε ξυπόλητο σχεδόν 5 χιλιόμετρα, βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης να κοιμάται στον δρόμο έχοντας το σκυλάκι της οικογένειας σαν μαξιλάρι.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της μαζί με τα σκυλιά της οικογένειας. Κάποια στιγμή η μαμά της κοίταξε από το παράθυρο της κουζίνας για να βεβαιωθεί πως είναι καλά, λέγοντάς της να μπει μέσα για φορέσει παπούτσια, καθώς ήταν ξυπόλυτη. 

Ωστόσο, η μικρούλα έλειπε από την αυλή και ολόκληρη η οικογένεια κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει. Είκοσι λεπτά αργότερα, κι ενώ είχαν χάσει τα ίχνη της, κάλεσαν την αστυνομία η οποία έλαβε δράση αμέσως.  

Τα ξημερώματα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το παιδί να κοιμάται σε ένα απομονωμένο δρόμο, 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Μαζί της ήταν και τα 3 σκυλιά της οικογένειας που την είχαν ακολουθήσει. 

Η μικρή Tea ήταν καλά στην υγεία της και δεν φαινόταν τρομαγμένη. Μάλιστα, όταν η μικρή Tea επέστρεψε σπίτι της, ήταν χαρούμενη και χαιρέτησε τους γονείς της σαν να μην συνέβη τίποτα! 

Πηγή: cnn.com

v