Άφησαν εκτός πλοίου μαμά με τα 2 παιδιά της επειδή δεν είχε πιστοποιητικά πως είναι... δικά της!

Άφησαν εκτός πλοίου μαμά με τα 2 παιδιά της επειδή δεν είχε πιστοποιητικά πως είναι... δικά της!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια μητέρα και τα δύο παιδιά της όταν θέλησε να ταξιδέψει από τον Πειραιά στο σπίτι της στην Κρήτη, καθώς τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της.

Πιο αναλυτικά, μία γυναίκα μαζί με τα δύο παιδιά της, 8 και 5 ετών, ταξίδεψε από την Κρήτη στην Αθήνα για να παραστεί σε μία κηδεία και το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για να γυρίσει στην Κρήτη.
 
Εκεί όμως την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς σύμφωνα με το cretalive.gr στην είσοδο του καραβιού το πλήρωμα δεν επέτρεψε στην οικογένεια να ταξιδέψει, καθώς το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε ως έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα παιδιά ήταν δικά της και απαίτησαν να δουν είτε διαβατήρια των παιδιών, είτε τα βιβλιάρια υγείας τους.

Όταν η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε, πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη, οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου κι έτσι τα δυο μικρά παιδιά και η μητέρα ζουν μία περιπέτεια, την οποία σίγουρα δεν περίμεναν.

Πηγή: cretalive.gr

 

v