2χρονη πάλεψε με σπάνια μορφή καρκίνου και βγήκε νικήτρια! 

2χρονη πάλεψε με σπάνια μορφή καρκίνου και βγήκε νικήτρια!

Ο Wade και η Shilo Memmott πήγαν την κόρη τους Harmoni στον γιατρό εξαιτίας ενός απλού κρυολογήματος, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά απ' ότι περίμεναν.

Οι γιατροί, καθώς εξέταζαν τη μικρούλα, ένιωσαν ένα σκληρό σημείο στο στομάχι της και ξεκίνησαν τις εξετάσεις. Μέσα σε λίγες ώρες, εντόπισαν έναν όγκο στο συκώτι που ονομάζεται ηπατοβλάστωμα και ενημέρωσαν τους γονείς της ότι ξεκινάει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. 

Η μικρή Harmoni πέρασε επτά μήνες χημειοθεραπείας στο νοσοκομείο, με συμμάχους τους γονείς της που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά της, αλλά και το πείσμα της να βγει νικήτρια. «Τις μέρες που έκανε χημειοθεραπεία, σηκωνόταν και χόρευε. Δεν έχασε λεπτό τo κέφι της και το πείσμα της να ζήσει», ανέφερε ο μπαμπάς της. 

«Επί 7 μήνες χόρευε και πάλευε», είπαν οι γιατροί της. «Μετά από μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση και αρκετές χημειοθεραπείες, όμως, τα κατάφερε! Η Harmoni ανήκει στο 85% των παιδιών που επέζησαν από τον καρκίνο. Μέχρι να φτάσουμε στο 100%, έχουμε ακόμα δουλειά». 

Πηγή: ksltv.com

v