Βρέθηκε 9χρονη που ήταν εξαφανισμένη για 3 μέρες - την απήγαγαν ενώ έκανε ποδήλατο

Βρέθηκε 9χρονη που ήταν εξαφανισμένη για 3 μέρες - την απήγαγαν ενώ έκανε ποδήλατο

Βρέθηκε σώο ένα 9χρονο κοριτσάκι που ήταν εξαφανισμένο για σχεδόν τρία 24ωρα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το κοριτσάκι πιθανότατα έπεσε θύμα απαγωγής ενώ έκανε ποδήλατο σε κάμπινγκ, όπου παραθέριζε με τους γονείς του.

Η μαθήτρια της Δ' τάξης δημοτικού, Charlotte, το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου, βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από το μέρος που είχαν κατασκηνώσει οι γονείς της και έκανε ποδήλατο. Αφού πέρασαν 15 λεπτά και το κοριτσάκι δεν επέστρεψε όπως είχε υποσχεθεί, οι οικογένειά της κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Πρώτα βρέθηκε πεταμένο το ποδήλατό του κοριτσιού ενώ αργότερα, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, άγνωστος άφησε ένα σημείωμα στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της, όπου είχαν επιστρέψει οι γονείς της. 

Τρεις μέρες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου, το κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό ενώ έχει συλληφθεί κι ένας ύποπτος άντρας για την απαγωγή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά το σημαντικό είναι πως το παιδί είναι καλά και βρίσκεται στην αγκαλιά των δικών του. 

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v