Γιαγιά που έχασε τον εγγονό της, κάνει κάθε εβδομάδα το τραπέζι στους φίλους του

Γιαγιά που έχασε τον εγγονό της, κάνει κάθε εβδομάδα το τραπέζι στους φίλους του

H γιαγιά Peggy που θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του 15χρονου εγγονού της Sam σε τροχαίο δυστύχημα, βρίσκει παρηγοριά στους φίλους του που την επισκέπτονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για μια ζεστή αγκαλιά κι ένα καλό πρωινό.

Η παράδοση αυτή είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν τον θάνατο του έφηβου αγοριού, όταν είπε στον ξάδερφό του και τους φίλους του ότι η γιαγιά του ετοίμαζε «το καλύτερο πρωινό» του κόσμου. Έτσι, τα παιδιά συγκεντρώνονταν στο σπίτι της γιαγιάς κάθε Κυριακή πρωί, για να απολαύσουν τόσο τις λιχουδιές της όσο και την παρέα της. 

Τον Ιούλιο του 2022, ο Sam οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο τη νύχτα όταν χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από ένα αυτοκίνητο. Η γιαγιά του ήταν συντετριμμένη αλλά καθόλου μόνη, καθώς τις πρώτες εβδομάδες οι φίλοι του αδικοχαμένου Sam την επισκέπτονταν καθημερινά για να της κάνουν παρέα, να της μαγειρέψουν και να την παρηγορήσουν. 

Αργότερα, συνέχισαν την παράδοση του Κυριακάτικου πρωινού ενώ περνούν περισσότερο χρόνο μαζί της στις σχολικές τους διακοπές, στις αργίες και φυσικά στα γενέθλια της γιαγιάς Peggy. 

Τα παιδιά ανέφεραν πως την βλέπουν σαν δική τους γιαγιά και την ευγνωμονούν για την αγάπη που τους δίνει, ενώ η γιαγιά Peggy είπε πως ο εγγονός της θα ήταν περήφανος με την παράδοση του Κυριακάτικου πρωινού που ξεκίνησε. 

Πηγή: scarymommy.com

v