Stokke Snoozi. Ένα ονειρεμένο μέρος για να χαλαρώνει το μωρό μέσα στη μέρα!

Stokke Snoozi. Ένα ονειρεμένο μέρος για να χαλαρώνει το μωρό μέσα στη μέρα!

Από τη στιγμή που γινόμαστε μαμάδες, όλα γυρίζουν γύρω από το μωρό μας. Όλα, με έναν ανεπανάληπτο τρόπο, του “ανήκουν": ο χώρος, ο χρόνος, εμείς. Και ενώ κάποιες στιγμές αυτό μπορεί να μας ξεπερνάει, ξέρουμε βαθιά μέσα μας ότι έτσι πρέπει να είναι. Έτσι θέλουμε να είναι. Να μοιραζόμαστε κάθε στιγμή μας μαζί με το νεογέννητο. Να είναι δίπλα μας, εκεί που είμαστε και να μας νιώθει κοντά του, όταν θέλει να πάρει απλώς έναν υπνάκο.

Ακόμα και όταν κάνουμε δουλειές, όταν εργαζόμαστε από το σπίτι, όταν πίνουμε καφέ με μια φίλη, ή όταν περνάμε χρόνο με τον σύντροφό μας στη διάρκεια της μέρας, θέλουμε να είναι δίπλα μας και να χαλαρώνει με ασφάλεια και άνεση. Αλλά και όταν πάμε μια βόλτα σε ένα φιλικό σπίτι, ακόμα κι εκεί, οι στιγμές που περνάνε μαζί μας θέλουμε να είναι το ίδιο άνετες όπως και στο σπίτι μας.

Η πιο ασφαλής και ήσυχη αγκαλιά, μετά τη δική σας

Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Stokke®, ο σκανδιναβικός κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας για παιδιά. Με το γνωστό της σχεδιαστικό αισθητήριο, την ασφάλεια και την άνεση που την χαρακτηρίζουν, η Stokke επανατοποθετεί την έννοια της κούνιας με το νέο Stokke® Snoozi™.



Δεν είναι μια κλασική κούνια. Δεν είναι λίκνο. Είναι μια νέα υπέροχη φορητή κούνια, μια κούνια ημέρας, που προσφέρει μια άνετη λύση ύπνου και κρατά το μωρό κοντά μας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ή όταν είμαστε εκτός σπιτιού, γιατί μεταφέρεται πανεύκολα!

Tα νεογέννητα κοιμούνται γενικά μεταξύ 14 - 17 ωρών την ημέρα. Ο ύπνος, ξέρουμε ότι είναι ουσιώδης για την ανάπτυξη του μωρού μας, για αυτό και πρέπει να του προσφέρουμε τις ιδανικές συνθήκες.

Κατά τους πρώτους 6 μήνες, το Snoozi™ χρησιμοποιείται στην ψηλή θέση για νεογέννητα, προκειμένου να κρατήσει το μωρό μας ακόμα πιο κοντά. Όταν τα μωρά μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, το στρώμα μπορεί να χαμηλώσει, και έτσι το Snoozi™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον 9ο μήνα.



Το Stokke® Snoozi™ είναι ένα ονειρεμένο μέρος για τα νεογέννητα να ξεκουράζονται, να παίρνουν ένα σύντομο υπνάκο και να κοιμούνται μέσα στην πιο ασφαλή και ήσυχη αγκαλιά (μετά φυσικά από τη δική σας).

Το απαλό οβάλ σχήμα του προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας, σαν μια “φωλίτσα” όλο τρυφερότητα.

Είναι διαθέσιμο σε δύο διαχρονικές αποχρώσεις για να ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση: Graphite Grey και Sandy Beige.

Υψηλή ποιότητα σε κάθε μικρή και μεγαλύτερη λεπτομέρεια

Τα υφάσματα του Stokke® Snoozi™ είναι κατασκευασμένα από διαπνέοντα υλικά από 3D πλέγμα, τα οποία είναι απαλά στην αφή και πλένονται στο πλυντήριο. Εξασφαλίζουν τόσο την κυκλοφορία του αέρα ενώ την ίδια στιγμή προστατεύουν από το φως. Το υψηλής ποιότητας στρώμα είναι σταθερό και “αναπνέει” για έναν ήσυχο ύπνο.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό γιατί εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή αέρα για το μωρό προκειμένου να διατηρήσει μια άνετη θερμοκρασία. Η σταθερότητα του στρώματος βοηθά στην υγιή ανάπτυξη του μωρού και προσφέρει αντίσταση όταν τα μωρά αρχίζουν να κινούνται.

Φτιαγμένα για να ταιριάζουν στο μοναδικό σχήμα του στρώματος, τα σεντόνια προσφέρουν απόλυτη άνεση και είναι φιλικά στο ευαίσθητο δέρμα του νεογέννητου μωρού μας. Είναι ελαστικά σε όλο το μήκος τους για να εξασφαλίζουν μια άνετη εφαρμογή.

Τα σεντόνια με λάστιχο είναι εγκεκριμένα από το Oeko-Tex® Standard 100, κλάση 1. Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα από τα πιο γνωστά σήματα παγκοσμίως για υφάσματα που ελέγχονται για βλαβερές ουσίες. Αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων.



Σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων ξύλινων ποδιών FCS® και ενός ανθεκτικού σκελετού από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το Stokke® Snoozi™ ζυγίζει μόνο 7,5 κιλά, καθιστώντας το ελαφρύ, αλλά σταθερό και εύκολο στη μετακίνηση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, αλλά και έξω από αυτό.

Παντού μαζί μας, με μια κίνηση!

Το Stokke® Snoozi™ είναι εύκολο στη συναρμολόγηση σε λίγα λεπτά χωρίς τη χρήση εργαλείων, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο για οικογένειες που είναι συνέχεια σε κίνηση, που θέλουν να περνάνε χρόνο και εκτός σπιτιού ή για σύντομες διανυκτερεύσεις.

Στην προαιρετική τσάντα μεταφοράς του μπορείτε να αποθηκεύετε όλα τα μέρη του Snoozi™ τακτοποιημένα και εύκολα. Μπορείτε να τη μεταφέρετε στον ώμο και να μετακινηθείτε όπως θέλετε.

Το νέο Stokke® Snoozi™ καθώς και όλα τα προϊόντα της Stokke θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα που μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ!

v