Καβγάς σε λύκειο κατέληξε σε τραγωδία: 14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονο

Καβγάς σε λύκειο κατέληξε σε τραγωδία: 14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονο

Θλίψη, προβληματισμός και οργή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς ένας ανήλικος επιτέθηκε με μαχαίρι σε λύκειο της περιοχής με αποτέλεσμα ένας μαθητής να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.

Πρόκειται για ένα 14χρονο, ο οποίος συνελήφθη, ενώ το παιδί που δολοφονήθηκε ήταν 15 ετών. Στο νοσοκομείο βρίσκεται μετά την επίθεση ένας 16χρονος μαθητής.

«Τα σχολεία πρέπει να αποτελούν ασφαλές καταφύγιο για τους μαθητές και το προσωπικό», δήλωσε ο επιθεωρητής της κομητείας Wake, Ρόμπερτ Τέιλορ σε συνέντευξη Τύπου. «Μετά τη σημερινή τραγωδία, θα επανεξετάσουμε όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλά μας για την ασφάλεια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τι συνέβη πριν την επίθεση

Εντεκάχρονη μαθήτρια δήλωσε στο CBS News πως είναι ακόμα συγκλονισμένη από το περιστατικό. Σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο τσακωμός των μαθητών που κατέληξε σε τραγωδία εκτυλίχθηκε στο γυμναστήριο του σχολείου. Μάλιστα, βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τον διαπληκτισμό και τον καυγά, πριν την φονική επίθεση του 14χρονου.

Πηγή: reader.gr

v