Πάλευαν 8 χρόνια για παιδί, αλλά φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με τα 4 μωρά τους! 

Πάλευαν 8 χρόνια για παιδί, αλλά φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με τα 4 μωρά τους!

Φέτος, ένα ζευγάρι που προσπαθούσε επί οκτώ χρόνια να κάνει παιδί, θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με 4 μωράκια του, όλα κάτω των 4 μηνών!

Ο Zac και η Britney Wolfe, έφεραν στον κόσμο τα τριδυμάκια τους, τα οποία απέκτησαν με εξωσωματική γονιμοποίηση. Μετά από 46 μέρες στη ΜΕΘ, τα χαριτωμένα μωράκια πήραν εξιτήριο και επιτέλους γνώρισαν τη μεγάλη τους αδερφή που είναι μόλις 4 μηνών και υιοθετήθηκε από την οικογένεια αμέσως μετά τη γέννησή της. 

«Τέσσερα μωρά κάτω των τεσσάρων μηνών να είναι πρόκληση, αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης και πολλή βοήθεια», δήλωσε το τρισευτυχισμένο ζευγάρι. 

Ο Zac και η Britney προσπάθησαν πολύ να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν γονείς. Από τη μία πάλευαν με συνεχόμενες αποτυχημένες εξωσωματικές, κι από την άλλη με αποτυχημένες προσπάθειες υιοθεσίας. 

Ωστόσο, λίγο πριν παραιτηθούν τελείως από το όνειρο της γονεϊκότητας, η ζωή τους χάρισε 4 πανέμορφα μωράκια που ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία τους. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και χαρούμενοι. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v