Φ. Μουρατίδης: ξέχασε τα παιδιά σπίτι και πήγε στο σχολείο... μόνο τις τσάντες τους!

Φ. Μουρατίδης: ξέχασε τα παιδιά σπίτι και πήγε στο σχολείο... μόνο τις τσάντες τους!

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τον γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους γιους τους, σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εφηβεία.

«Οι γιοι μου πλέον είναι 15,5 και 14,5 χρονών, είναι στην εφηβεία. Μαζί με την μητέρα τους κάνουμε ό,τι μπορούμε με το καθετί που ανακαλύπτουμε κάθε φορά, έχοντας παιδιά, ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα με τα παιδιά χωρίς τη σύζυγό μου. Η Άννα Μαρία είναι ο άνθρωπος που και μένα με καθοδηγεί. Έχω ένα θεματάκι, ξεχνιέμαι εύκολα", σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Φάνης Μουρατίδης περιέγραψε ένα περιστατικό, όταν αφηρημένος ξεκίνησε για να πάει τους γιους του στο σχολείο: «Έφυγα για να πάω στο σχολείο και πήγα με τις τσάντες, χωρίς τα παιδιά. Στο δρόμο με πήρε τηλέφωνο η Άννα Μαρία να πάρω και τα παιδιά, με περίμεναν στη ράμπα και ήμουν αφηρημένος», είπε.

Για τον 2ο κύκλο του «Maestro»

Όσο για τους φαν του «MAestro», έκανε αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις:

«Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ‘ανατροπάρα’ που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μονό που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη».

v