«Κάθε απόγευμα που γυρνάω από τη δουλειά, με περιμένει η κόρη μου με μια αγκαλιά»

«Κάθε απόγευμα που γυρνάω από τη δουλειά, με περιμένει η κόρη μου με μια αγκαλιά»

Ένα συγκινητικό βίντεο ενός μπαμπά κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια. 

Ένα βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα πως, εμείς οι γονείς, ακόμα κι όταν κάνουμε συμβιβασμούς που δεν θέλουμε, όταν νιώθουμε κουραζόμαστε ή εξαντλημένοι, τα ξεχνάμε όλα με μια αγκαλιά των παιδιών μας. Η αγάπη τους μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε γι΄αυτά. 

«Δουλεύω 55 ώρες την εβδομάδα αλλά όταν επιστρέφω σπίτι, η κόρη μου δεν με απογοητεύει ποτέ. Το αγγελούδι μου, είναι πάντα εκεί και με περιμένει πριν καν ακόμα παρκάρω το αυτοκίνητο στο γκαράζ. Και θέλω να το δείτε κι εσείς με τα ίδια σας τα μάτια», λέει στο βίντεο. 

Πράγματι, ο μπαμπάς κατευθύνεται προς το σπίτι και, πριν καλά καλά μπει στο γκαράζ, βλέπουμε την κόρη του να τον περιμένει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Έπειτα, τρέχει προς το μέρος του και πέφτει στην αγκαλιά του. 

«Είδατε; Έτσι ακριβώς με υποδέχεται κάθε απόγευμα», λέει ο μπαμπάς με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή. «Δεν με εγκαταλείπει ποτέ. Γι΄αυτό κι εγώ δεν τα παρατάω. Γι΄αυτό δεν μπορώ να τα παρατήσω  - γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και νοιάζονται για μένα και τους το χρωστάω». 

@yourpositivenews This father shares how he works 55 hours a week but coming home to his daughter is what keeps him going 🙏❤️ Must be hard for parents that have to leave their kids home when working. Via @levihookedup_801 #family #love #father ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v