12χρονος μπέιμπι σίτερ ξυλοκόπησε με ζώνη 3χρονο επειδή έκλαιγε

12χρονος μπέιμπι σίτερ ξυλοκόπησε με ζώνη 3χρονο επειδή έκλαιγε

Ένα αδιανόητο περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Αμερικής, όταν ένας 12χρονος που εκτελούσε χρέη μπέιμπι σίτερ, συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 3χρονου παιδιού που πρόσεχε. Τα χτυπήματα φαίνεται να ήταν πολύ βίαια καθώς το νήπιο από εκείνο το βράδυ χαροπαλεύει στην εντατική.

Ο Noah Brown, 3 ετών, νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Riley Children's Hospital στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα, αφού δέχθηκε επίθεση στις 29 Νοεμβρίου από τον μπέιμπι σίτερ του. Από τότε, είναι σε καταστολή λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι και έχει υποστεί πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις εξαιτίας της επίθεσης.

Η γιαγιά του παιδιού δήλωσε στην αστυνομία πως ο 12χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα θυμού και έχασε την υπομονή του, όταν ο εγγονός της άρχισε να κλαίει. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν άντεχε το κλάμα και έτσι τον χτύπησε με μια ζώνη και τον πέταξε προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα ο Noah να χτυπήσει το κεφάλι του στο πλαίσιο του κρεβατιού της κουκέτας«.

Ο 12χρονος μάλιστα, φέρεται να χτύπησε το κεφάλι του 3χρονου σ' έναν τοίχο! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για επίθεση με βαριές σωματικές βλάβες, κατοχή προσωπικών όπλων και τέσσερις κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Η μητέρα του μικρού Noah, Michelle Lane, είναι συντετριμμένη και έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

«Δεν είναι εγγυημένη η ποιότητα ζωής του, αλλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Το νήπιο είχε Covid κατά τη στιγμή της επίθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μπροστά του έναν πραγματικά μακρύ δρόμο ανάρρωσης.

Για να μην ξανασυμβεί αυτό, η Lane δημιούργησε μια διαδικτυακή αίτηση για να εισαχθεί νόμος στην Ιντιάνα, ώστε η ελάχιστη ηλικία για τη φύλαξη παιδιών να είναι 16 ετών. Η αίτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 υπογραφές.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανάρτηση της αίτησης, ο δράστης ήταν ο θετός γιος του πρώην συζύγου της μητέρας.

Πηγή: mirror.co.uk

v