Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία στόλισε τα μπαλκόνια της Ογκολογικής Μονάδας "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ".

Οι... ιπτάμενοι πυροσβέστες στόλισαν τα μπαλκόνια του ογκολογικού στο Παίδων, ενώ μοίρασαν δωράκια στα παιδιά που νοσηλεύονται, όπως θα δείτε και στο βίντεο. 

«Κάθε χρόνο οι Πυροσβέστες μας ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα!»,  αναφέρουν οι υπεύθυνοι του κέντρου.

«Ιπτάμενοι πυροσβέστες κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο για να δώσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα παιδιά μαζί με τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη. 
Με όλους αυτούς τους πυροσβέστες, το καλοκαίρι βρισκόμαστε στα πύρινα μέτωπα της χώρας μαζί τους μέσα στα πεδία για να σώσουμε ο,τι σώζεται. Σας ευχαριστούμε.

Αυτές οι πρωτοβουλίες, μικρές, μεγάλες, αθόρυβες ή μη, όπως τις κρίνει ο καθένας μας, έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο υπάρχει ελπίδα. Και αυτές οι οικογένειες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα μάς χρειάζονται δίπλα τους όλο τον χρόνο!» αναφέρεται στην λεζάντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v