Οδηγός ξυλοκόπησε μαμά στη μέση του δρόμου επειδή... του κόρναρε!

Οδηγός ξυλοκόπησε μαμά στη μέση του δρόμου επειδή... του κόρναρε!

Ένα αδιανόητο σκηνικό βίωσε μία 37χρονη γυναίκα στη Λάρισα, καθώς ξυλοκοπήθηκε, στη μέση του δρόμου και από γνωστό της μάλιστα, για... ένα κορνάρισμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης μητέρας το περιστατικό συνέβη επί της οδού Κύπρου, όταν η ίδια οδηγώντας το αυτοκίνητό της είδε ένα άλλο ΙΧΕ να κινείται προς το μέρος της, αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας.

«Προς αποφυγή σύγκρουσης, γιατί φοβήθηκα, πάτησα κόρνα και του λέω "θα τρακάρουμε" και συνέχισα την πορεία μου" ανέφερε στο Live News του Mega και συνέχισε: "Στο επόμενο φανάρι σταματάω στο κόκκινο και από τον αριστερό μου καθρέφτη βλέπω το μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο από πίσω μου. Βλέπω τον οδηγό να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να έρχεται επιθετικά στο δικό μου αμάξι».

Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού από το κορνάρισμα και στο επόμενο κόκκινο φανάρι, άρχισε να φωνάζει στην οδηγό που έντρομη έσπευσε να κλειδώσει τις πόρτες του οχήματός της.

«Άρχισε να χτυπάει με μπουνιές το αμάξι μου, βλέπω ότι είναι γνωστός μου και αποφασίζω να κατεβάσω το παράθυρο να με αναγνωρίσει και να ηρεμήσει. Το κατεβάζω, λοιπόν, και του λέω "εγώ είμαι, ηρέμησε". Συνέχισε με υβριστικές φράσεις και να χτυπά το αυτοκίνητό μου. Εκείνος εξαγριωμένος, δεν σταματούσε και είπα ότι εάν συνεχίσει θα κατέβω κάτω. Δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν θολωμένος. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και του λέω "τι κάνεις; είσαι με τα καλά σου;". Μου έριξε κλωτσιά στην κοιλιά και με έριξε στην άσφαλτο», συνέχισε η οδηγός και τόνισε ότι μπροστά στο αδιανόητο αυτό σκηνικό ήταν τα παιδιά της.

Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και αναμένεται να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα και ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: thetoc.gr

v