Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 10 εβδομάδων: «μεγαλώνουν σαν δίδυμες!»

Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 10 εβδομάδων: «μεγαλώνουν σαν δίδυμες!»

Δεν συνηθίζεται για μια μαμά να μένει έγκυος στο 2ο αμέσως μετά τη γέννα του 1ου, αλλά αυτή η μαμά το έκανε! Ο λόγος για την Αμερικανίδα Shauna Frances που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ιρλανδία και έμεινε έγκυος στην 2η κόρη της λίγες εβδομάδες αφού γεννήθηκε η 1η.

Η Shauna δεν είχε σκοπό να κάνει δυο παιδιά με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας, καθώς ήθελε να αναρρώσει πλήρως από την πρώτη της εγκυμοσύνη και έπειτα να σκεφτεί αν θέλει να γίνει μαμά για 2η φορά. 

Ωστόσο, η ζωή είχε άλλα σχέδια καθώς έμεινε ξανά έγκυος όταν η κορούλα της ήταν μόλις 10 εβδομάδων! «Δεν ήταν σχεδιασμένο και στην αρχή φοβήθηκα, αλλά τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ! Οι κόρες μου είναι πολύ κοντά και μεγαλώνουν σαν διδυμούλες. Η σχέση τους τους είναι ιδιαίτερη και τις καμαρώνω καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναπολώντας όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, νιώθει ευγνώμων που όλα πήγαν κατ' ευχήν. Η νεαρή μαμά aνάρρωσε σχετικά γρήγορα και, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν στην 2η εγκυμοσύνη της, τόσο η ίδια όσο και τα μωρά της χαίρουν άκρας υγείας. 

Πηγή: thesun.co.uk

v