5 λόγοι που οι ζουμερές γυναίκες με καμπύλες είναι… ακαταμάχητες!

5 λόγοι που οι ζουμερές γυναίκες με καμπύλες είναι… ακαταμάχητες!

Παρά τα σύγχρονα στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα «πετσί και κόκκαλο», αρκετοί άντρες λατρεύουν τις καμπύλες και τα πιασιματάκια σας! Αφήστε, λοιπόν, τις ντροπές και τις ενοχές για τα παραπανίσια σας κιλά και κυκλοφορήστε με καμάρι γιατί είστε ακαταμάχητη! Εξάλλου, τίποτα δεν είναι πιο ερωτικό από μία γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της και περήφανη για το σώμα της.

Οι άνδρες αγαπούν τη σιλουέτα τους

Οι καμπύλες αρέσουν στους άντρες - σε κάποιους, μάλιστα, αρέσουν οι έντονες καμπύλες και τα πιασίματα. Τα βρίσκουν θελκτικά και άκρως ερωτικά! Γι΄αυτό μην τα κρύβετε. Απενοχοποιηθείτε και καμαρώστε άφοβα για το σώμα σας.  

Το να πηγαίνεις μαζί τους για φαγητό, είναι απόλαυση!

« Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και μία από τις πιο τρυφερές συζυγικές στιγμές». Και μόνο οι γυναίκες που ξέρουν να φάνε μπορούν να σε συνοδεύσουν στο γεύμα ή το δείπνο χωρίς να νιώσεις άσχημα για τις ποσότητες που καταναλώνεις ή να νιώθεις άβολα για τις... απειροελάχιστες ποσότητες που καταναλώνουν εκείνες. 

Κάνουν ωραίες αγκαλιές!

Οι γυναίκες με πιασίματα και καμπύλες σε κάνουν ζεστές, χορταστικές αγκαλιές που σου μένουν αξέχαστες! Όπως αποκαλύπτει κι ένας άντρας: «Μου αρέσουν οι πιο γεμάτες γυναίκες γιατί όταν τις αγκαλιάζω νιώθω σαν να ζουλάω το μαξιλάρι μου». 

Η αισιοδοξία είναι στη φύση τους 

Έχει παρατηρηθεί πως οι πιο γεμάτοι άνθρωποι, ίσως επειδή δεν στερούνται στη ζωή τους, είναι πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Το χιούμορ και το χαμόγελό τους σου φτιάχνουν τη διάθεση! Όπως παραδέχονται και πολλοί άντρες, περνούν καλύτερα και πιο ευχάριστα με τις πιο παχουλές γυναίκες. 

Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v