«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Τους λόγους που τον ώθησαν στο έγκλημα εξήγησε στους αστυνομικός ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του ο οποίος φέρεται να βίαζε την 18χρονη κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσθέτοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων από μεριάς της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 33χρονος φέρεται να την βίαζε από τότε που ήταν 9 ετών ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανιψιά του.

Όταν, δε, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Πώς έγινε το φονικό

Όταν ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης έμαθε τη φρίκη που έζησε για εννέα χρόνια η κόρη του, πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, στη συνέχεια ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πηγή: protothema.gr

v