Ημαθία: νεκρό βρέφος 6 μηνών - συνελήφθη η μητέρα του

Ημαθία: νεκρό βρέφος 6 μηνών - συνελήφθη η μητέρα του

Aποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους μόλις 6 μηνών από την ίδια του τη μητέρα σε χωριό της Ημαθίας. Μάλιστα, μπροστά ήταν τα δύο ανήλικα αδέρφια του, 6 και 7 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη μητέρα άρχισε να χτυπά μέχρι θανάτου το  μωρό της. Τα δυο μικρότερα παιδιά της, όπως αναφέρει το veriotis.gr, ειδοποίησαν τους παππούδες τους, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι όπου βρήκαν το παιδί κακοποιημένο. Ο πατέρας του παιδιού φέρεται ότι ήταν απών. 

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως, πήγαν οι ίδιοι το μωρό στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι γονείς της 37χρονης έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η γυναίκα, 37 ετών, κάτοικος Μακροχωρίου συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Mάλιστα, σύμφωνα με πηγές βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, καθώς φέρεται να είπε στους γονείς της ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα διερευνήσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του.

Πηγή: protothema.gr

v