5 προτάσεις για χαλαρωτικό μασάζ

5 προτάσεις για χαλαρωτικό μασάζ

Το άγχος της καθημερινότητας επιτάσσει την ανάγκη περιποίησης του σώματος. Ένα χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί μια καλή λύση για να αποφορτίσετε από τον οργανισμό την ένταση και το στρες. Οι θεραπείες spa παρέχουν θεραπευτικά οφέλη στον οργανισμό, αναβαθμίζουν την ποιότητα της υγείας και γεμίζουν ενέργεια, ευεξία και δύναμη. Δείτε 5 προτάσεις για χαλαρωτικό μασάζ.

Quick Spa

Αιόλου 50-52 & Μιλτιάδου 31, Κέντρο , τηλ. 2103255545

Quick Spa

Το Quick Spa βρίσκεται σε ένα παλαιό διατηρητέο αρχοντικό στο Κέντρο της Αθήνας και διαθέτει έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Το χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια έχει τιμή γνωριμίας 40 ευρώ και διαρκεί 45 λεπτά. Στα πλαίσια προσφορών, ένα πακέτο με 10 μασάζ κοστίζει 300 ευρώ και το αντίστοιχο με 5 μασάζ κοστίζει 200 ευρώ. Το massage quick spa aromatherapy (χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια) κοστίζει 50 ευρώ από 65, το massage hot stones (ενεργειακό μασάζ με ηφαιστειακές ζεστές πέτρες) κοστίζει 60 ευρώ από 75 και το massage quick spa elixir (μασάζ με ένα ζεστό μείγμα φυτικών ελαίων) κοστίζει 50 ευρώ από 69.

Le Hammam

Αγ. Τρύφωνος 8, Κηφισιά, τηλ. 210 6233141-2-3

Le Hammam Spa

Το Le Hammam διαθέτει θεραπείες με μικτές τεχνικές επηρεασμένες από όλο τον κόσμο. Προτείνεται το Βασιλικό Ανατολίτικο Μασάζ με Πλεξούδες Συρίας το οποίο εφαρμόζεται σε σώμα και κεφάλι. Χρησιμοποιούνται πλεξούδες Συρίας, που βοηθούν στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της οξυγόνωσης των κυττάρων. Διαρκεί 80 λεπτά και κοστίζει 100 ευρώ. Σε όλες τις θεραπείες υπάρχει έκπτωση 20% σαν προσφορά γνωριμίας ενώ τρέχουσα προσφορά αποτελεί το "Τελετουργικό ταξίδι στο δρόμο του χρυσαφιού" το οποίο διαρκεί μιάμιση ώρα και περιλαμβάνει χαμάμ, απολέπιση σε πέτρινο κρεβάτι και μασάζ και από 135 ευρώ κοστίζει 80 ευρώ. Οι προσφορές αλλάζουν κατά περιόδους οπότε είναι καλό να τηλεφωνείτε για να ενημερώνεστε.

Kurland Spa

Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6828888

Kurland S[a 

Στο Kurland Spa θα απολαύσετε θεραπείες spa εμπνευσμένες από την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών της γης αλλά κυρίως από τη μακρινή Ανατολή. Το Relaxing Aromatherapy Massage αποτελεί χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς και προσφέρει ανακούφιση των μυών και επαναφορά της ελαστικότητά τους. Το κόστος του είναι 40 ευρώ για 30 λεπτά, 50 ευρώ για 45 λεπτά και 70 ευρώ για 60 λεπτά. Επίσης το Hot Stones Massage με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα. Αυτή την περίοδο το Kurland Spa κάνει προσφορές όπως η Θαλασσοθεραπεία Soft-Pack-System II που διαρκεί 20΄και κοστίζει 25 ευρώ.

Athens City Spa

Μάρνη 11, Αθήνα, τηλ. 210 5232677

Athens City Spa

Πληθώρα αιθέριων ελαίων και βότανων που συνδυάζουν τα καλύτερα και αγνά στοιχεία της φύσης προσφέρει το Athens City Spa.  Το χαλαρωτικό μασάζ κοστίζει 60 ευρώ για μια ώρα, 30 ευρώ για 30 λεπτά και 45 ευρώ για 45 λεπτά. Αυτή την περίοδο λόγω προσφοράς η μια ώρα κοστίζει 55 ευρώ. Οι προσφορές αλλάζουν κατά περιόδους οπότε καλό είναι να ενημερώνεστε από εδώ.

Cocoon Urban Spa

Σουλίου 9 & Εριφύλης, Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210 6561975

Cocoon Urban Spa

To Cocoon Urban Spa διαθέτει δέκα διαφορετικές θεραπείες μασάζ, των οποίων οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 50-90 ευρώ. Συνδυάζονται τεχνικές από Σουηδικό, Σιάτσου και Ταιλανδέζικο. Το από μασάζ κοστίζει 65 ευρώ για 55 λεπτά , ενώ το απλό πλάτης που εφαρμόζεται σε κεφάλι, αυχένα, πλάτη και μέση κοστίζει 55 ευρώ για 40 λεπτά. Το Herbal Nirvana είναι μια τεχνική εμπνευσμένη από την Ινδία και την Ταϋλάνδη μμε την βοήθεια θεραπευτικών βοτάνων τυλιγμένα σε πουγκί. Για νέα πακέτα προσφορών μπορείτε να ενημερώνεστε από εδώ.

 

v