Συγκινεί η αδελφή της αδικοχαμένης Ραφαέλας: «οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο τους θυμόμαστε»

Συγκινεί η αδελφή της αδικοχαμένης Ραφαέλας: «οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο τους θυμόμαστε»

Συντετριμμένη η οικογένεια της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, που έφυγε την Τετάρτη (24/1) από τη ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την αποχαιρετά.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η αδελφή της Ραφαέλας, Μαρία, με μια συγκινητική ανάρτηση λέει το «αντίο» της στην αδελφή της. «Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή, μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή», τόνισε η Μαρία.

Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της Ραφαέλας

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδελφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδελφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024».

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka - Martha Frintzila & Orestis Ntantos

Πηγή: iefimerida.gr

v