Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη 

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Πέθανε μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, το κορίτσι από τα Χανιά που μιλούσε, με περίσσιο θάρρος, για την περιπέτειά της.

Η νεαρή πάλευε με τη νόσο γνωστή ως Σάρκωμα Ewing από το 2020 και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλιά της. Σε μήνυμά τους διαδικτυακοί φίλοι αναφέρουν: «Το Γελαστό Κορίτσι, με το απαράμιλλο θάρρος, δεν είναι πια ανάμεσά μας…».

Την είδηση έκανε γνωστή η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από το instagram όπου έγραψε: «Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι στο ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις».



Τον Αύγουστο του 2023, όπως μεταφέρει το hania.news, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Για να μπορέσει να κάνει αυτό το ταξίδι, είχε γίνει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων, η οποία γνώρισε σημαντική ανταπόκριση. Η νεαρή είχε συγκινήσει με τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, παρά τη μεγάλη την περιπέτεια, δεν έχανε το χαμόγελό της και δημοσίευσε συνεχώς περιεχόμενο από το νοσοκομείο.

Η τελευταία της ανάρτηση είχε γίνει ανήμερα Πρωτοχρονιάς, όπου ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, αλλά συνέχισε να στέλνει μηνύματα ελπίδας.

Πηγή: in.gr

v