«Η ψυχική σου υγεία είναι πολύ πιο σημαντική από τη δουλειά σου»

«Η ψυχική σου υγεία είναι πολύ πιο σημαντική από τη δουλειά σου»

Έχετε κάνει ποτέ μια δουλειά που σας έκανε δυστυχισμένες; Σας σκότωνε καθημερινά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας και σας γέμιζε με άγχος σε βαθμό που δεν μπορούσατε να πάρετε ανάσα; Αν ναι, να ξέρετε ότι συμπάσχω μαζί σας.

Άργησα πολύ να φύγω από αυτή τη δουλειά... Πίστευα για καιρό ότι είχα αποτύχει. Έκανα όμως λάθος. Η δουλειά - η κάθε δουλειά- δεν παύει απλώς να είναι μια δουλειά. Ουδείς αναντικατάστατος που λένε και οι παλιοί.

Προτεραίοτητα πρέπει να δίνουμε στην υγεία μας -σωματική και ψυχική- και στην οικογένειά μας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό. Και όσο για τα χρήματα... Αυτά έρχονται και φεύγουν.

Μπορεί να είναι τρομακτικό να κάνετε το άλμα, αλλά αν η δουλειά σας σας σκοτώνει σιγά-σιγά, τότε ήρθε η ώρα να πείτε αντίο και να βρείτε κάτι καινούριο να κάνετε. Βρείτε μια δουλειά όπου θα απολαμβάνετε αυτό που κάνετε και δεν θα παρακαλάτε να αρρωστήσετε για να μην πάτε στο γραφείο.

Η ζωή είναι πολύ μικρή...

Μην φοβάστε να ξεκινήσετε από το μηδέν! Έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Πάρτε δυο βαθιές ανάσες και σκεφτείτε τι είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία για εσάς. Να είστε καλά ή να εργάζεστε σ' ένα τοξικό περιβάλλον που σας ρουφάει τη ψυχή;
Πηγή: herviewfromhome.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v