Ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκε την αγαπημένη του - κοριτσάκι το μωρό που περιμένουν 

Ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκε την αγαπημένη του - κοριτσάκι το μωρό που περιμένουν

Υπό άκρα μυστικότητα, με λίγους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους, παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου 3/2 ο Πύρρος Δήμας με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας, που έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Survivor. Η  σχέση τους μετρά σχεδόν τρία χρόνια και σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. Έτσι λοιπόν, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης το Σάββατο 3/2 με το μυστήριο να τελείται στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Γειά σου» βλέπουμε τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξε το ζευγάρι μετά το μυστήριο του γάμου του, αλλά και την αποκάλυψε ου Πύρρου Δήμα για το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι», είπε ο σπουδαίος αθλητής με τη σειρά του.

Πηγή: tlife.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v