Μωρό έκανε βόλτες στο... περβάζι μπαλκονιού - το έσωσε περαστικός την τελευταία στιγμή!

Μωρό έκανε βόλτες στο... περβάζι μπαλκονιού - το έσωσε περαστικός την τελευταία στιγμή!

Ένας άντρας στο Ρόουντ Άιλαντ έσωσε ένα μικρό παιδί αφού το είδε να βγαίνει από το παράθυρο του σπίτιού του και να προχωράει στο πάνω μέρος του ισογείου που προεξείχε από το υπόλοιπο κτίριο.

 

Το βίντεο της τρομακτικής στιγμής καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης στο Γουνσόκερ, κοντά στα σύνορα της Μασαχουσέτης. Ο άνδρας, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σκαρφάλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να έχει στη διάθεσή του κάποια σκάλα για να διασώσει το δύο ετών παιδάκι.

Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα του παιδιού άφησε το παράθυρο ανοιχτό κοντά στο κρεβάτι του παιδιού τη νύχτα για να δροσίσει το δωμάτιο. «Τρελό, τι θα γινόταν αν δεν ήταν εκεί; Ξέρετε, δεν σκεφτόμαστε ότι θα συμβούν τέτοια πράγματα, αλλά συμβαίνουν συνέχεια», είπε η γειτόνισσα Μικαέλα Κάρτερ στο NBC 10.

                                         

Η Μισέλ Χίγκινς, άλλη γυναίκα που βρισκόταν εκεί κοντά είπε: «Απλώς σκεφτόμουν συνεχώς "Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Το μωρό θα πέσει”». Όπως είπε το ανοιχτό παράθυρο ήταν ορατό από το δρόμο καθώς ο άνδρας έλεγε στο μωρό να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλκονιού. «Δεν ξέρω πώς ανέβηκε στην άκρη του κτιρίου. Ο γιος μου λέει συνέχεια ότι πρέπει είναι ο Spider-Man», συνέχισε η Χίγκινς.

Αφού το παιδί σώθηκε, ειδοποιήθηκε για το περιστατικό η υπηρεσία Παιδιών, Νέων και Οικογενειών, ωστόσο δεν είναι σαφές εάν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη μητέρα του παιδιού. Η μητέρα αρνήθηκε να μιλήσει στο NBC 10 για το τι συνέβη.

Πηγή: iefimerida.gr

v