Αστυνομικός επανάφερε στη ζωή μωράκι 6 μηνών που ενεπλάκη σε τροχαίο

Αστυνομικός επανάφερε στη ζωή μωράκι 6 μηνών που ενεπλάκη σε τροχαίο

«Ήρωα» έχει ανακήρυξε μια ολόκληρη πόλη στη Φλόριντα των ΗΠΑ τον στρατηγό Dave Musgrove, ο οποίος έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα βρέφος 6 μηνών μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ένας μεθυσμένος μοτοσικλετιστής πήγαινε με περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την ώρα, όταν κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο, όπου βρισκόταν μια μαμά με τις δύο κόρες της: ένα κοριτσάκι 3 ετών κι ένα βρέφος 6 μηνών. 

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή περνούσε με το αυτοκίνητό του ο στρατηγός Dave Musgrove και, βλέποντας το τρακάρισμα, σταμάτησε για να βοηθήσει. Πρώτα έβγαλε από το αυτοκίνητο το 3χρονο παιδί, κι έπειτα απεγκλώβισε το βρέφος από το ειδικό καρεκλάκι, το οποίο όμως ήταν αναίσθητο και δεν ανέπνεε. 

Μετά από αρκετή προσπάθεια, το επανάφερε στη ζωή κάνοντάς του CPR, όσο η σοκαρισμένη μητέρα παρακαλούσε κλαίγοντας να ζήσει το μωρό της. 

Το μωράκι βρίσκεται στη ΜΕΘ αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του και έδωσαν τα εύσημα στον περαστικό οδηγό που του έσωσε τη ζωή. Επίσης ευγνώμονες δηλώνουν η μητέρα και η γιαγιά των δύο κοριτσιών, λέγοντας πως, αν δεν περνούσε από το σημείο ο στρατηγός Dave Musgrove, η ζωή τους θα ήταν πολύ διαφορετική 

Όσο για τον ίδιο τον  Dave Musgrove, ο οποίος είναι επίσης πατέρας, είπε πως έκανε το αυτονόητο - ό,τι θα ευχόταν να κάνει κάποιος άλλος αν κινδύνευε το δικό του παιδί. 

Πηγή: cafemom.com

v