Ατρόμητη 67χρονη κατατρόπωσε ληστή που κρατούσε μαχαίρι με... τον πλάστη της! 

Ατρόμητη 67χρονη κατατρόπωσε ληστή που κρατούσε μαχαίρι με... τον πλάστη της!

Η γενναιότητα μια γυναίκας που διαθέτει μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο κέρδισε τις εντυπώσεις (και πολλά Likes!), όταν έδιωξε με... πλάστη έναν ληστή που κρατούσε ματσέτα και επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα όχι μόνο δεν τρόμαξε μπροστά στη θέα της ματσέτας, αλλά απάντησε με τη χρήση…πλάστη, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της γυναίκας, συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Τετάρτης και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.



Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο δράστης να εισβάλει στο μίνι μάρκετ, έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με κράνος και κρατώντας στο χέρι την ματσέτα. Η γυναίκα ατρόμητη τον αποτρέπει με τη ματσέτα και ενεργοποιεί τον συναγερμό, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή σε άτακτη υποχώρηση.

Η Αστυνομία φέρεται ότι είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και στη σύλληψη του δράστη.

Ποια είναι η ατρόμητη 67χρονη

Η 67χρπνη γυναίκα λέγεται κυρία Μάρω και, σύμφωνα με τον γιο της γυναίκας, δεν ήταν η πρώτη φορά που με όπλο τον πλάστη η μητέρα του αντιμετώπισε με επιτυχία ληστή.

«Αυτό το μαγαζί είναι του παιδιού μου. Και από τη στιγμή που υπερασπίζεσαι το παιδί σου έχεις ατέλειωτες δυνάμεις, δε φοβάσαι τίποτα», δήλωσε η κυρία Μάρω που τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2) απέτρεψε έναν επίδοξο ληστή από το να ληστέψει το μίνι μάρκετ του γιου της. 

Η 67χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, κατάφερε να αποτρέψει τον άνδρα από το να κλέψει το ταμείο του καταστήματος με έναν πλάστη.

Πηγή: reader.gr, neakriti.gr

 

v