7χρονη βρήκε τραγικό θάνατο: παγιδεύτηκε στην άμμο ενώ έπαιζε στην παραλία!

7χρονη βρήκε τραγικό θάνατο: παγιδεύτηκε στην άμμο ενώ έπαιζε στην παραλία!

Ένα 7χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο σε παραλία της Φλόριντα, αφού παγιδεύτηκε στην άμμο την ώρα που έσκαβε μια τρύπα.

Ο σπαρακτικός ήχος της παραθερίστριας που κάλεσε το 100 λίγα λεπτά αφότου η 7χρονη Sloan Mattingly βρήκε τον θάνατο παγιδευμένη σε μια τρύπα σε παραλία της Φλόριντα, ενώ η πανικόβλητη μητέρα του κοριτσιού ακούγεται να φωνάζει, πραγματικά σοκάρει.

Στο τηλεφώνημα εξηγεί ότι «Μια ομάδα άνθρωποι προσπαθούσαν να σκάψουν», πριν πει στον τηλεφωνητή ότι άκουσε τον πατέρα του κοριτσιού «να φωνάζει για βοήθεια» και ότι η κόρη του «είχε παγιδευτεί σε μια τρύπα στην άμμο».

Η νεαρή κοπέλα και η οικογένειά της επισκέπτονταν την περιοχή για διακοπές, όταν η τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης.

Έσκαβε μια τρύπα μαζί με τον αδελφό της μόλις 9 ετών, όταν η άμμος τους καταπλάκωσε. Το βάρος της άμμου που χύθηκε στην τρύπα βάθους περίπου 1,5 μέτρου έθαψε εντελώς το κορίτσι, ενώ ο αδελφός της θάφτηκε μέχρι το στήθος.

Ο 9χρονος ανασύρθηκε από τον πατέρα του και επέζησε από τη δοκιμασία.Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Broward Health Medical Center στο Fort Lauderdale, όπου διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατος της 7χρονης

Βιντεοσκοπημένο υλικό από κινητά τηλέφωνα κατέγραψε τη στιγμή που απελπισμένοι λουόμενοι και διασώστες εθεάθησαν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους και ό,τι μπορούσαν να αρπάξουν για να ξεθάψουν το κορίτσι.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν σανίδες στήριξης για να εμποδίσουν την άμμο να πέσει πίσω στην τρύπα καθώς έσκαβαν.

«Ήταν ένα αδιανόητο δυστύχημα» δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού. Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

v