Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι είναι η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι είναι η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

M’ ένα τραγούδι με ελληνικό χρώμα, που έχει τον τίτλο «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι χθες στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βίντεο του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος ανέλαβε την επιμέλεια του video clip, αναδεικνύονται η πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας.

Οι αντιδράσεις

Τα σχόλια για το «Ζάρι» μοιράστηκαν, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι οι αρκετές μουσικές διαφοροποιήσεις στο κομμάτι μπερδεύουν. Άλλοι πάλι, θεωρούν ότι είναι ένα καλό κομμάτι για Eurovision και αποθεώνουν τη φωνή της Μαρίνας Σάττι.

Πηγή: protothema.gr

v