Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι 1 έτους

Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι 1 έτους

Ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους πέθανε στο νοσοκομείο, αφού το παρέσυρε κατά λάθος ένας οδηγός ταξί, καθώς δεν το είδε ποτέ να περνάει μπροστά από το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή το μεσημέρι στο Τέξας, καθώς δύο παιδιά και δύο ενήλικες αποβιβάστηκαν από ένα ταξί. Ένας ενήλικας και ένα εξάχρονο παιδί βγήκαν από το ασημί Volkswagen από την πλευρά του οδηγού, ενώ ο άλλος ενήλικας βγήκε από την πλευρά του συνοδηγού με το 1 έτους κοριτσάκι.

Πέρασαν και οι 4 μπροστά από το σταματημένο ταξί, αλλά το μικρό κοριτσάκι ξαφνικά σταμάτησε, έκανε ένα βήμα πίσω και στάθηκε ακριβώς μπροστά από το σταματημένο ταξί.

Ο οδηγός, που νόμιζε πως πέρασε ολόκληρη η οικογένεια, έβαλε μπρος το ταξί του χωρίς να δει το μωρό που στεκόταν μπροστά του. Χωρίς να το θέλει, το παρέσυρε και το σκότωσε. 

Ένας γείτονας που έγινε μάρτυρας του δυστυχήματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KHOU 11 ότι ο οδηγός «προσπάθησε να τη σώσει» καθώς έσπευσε και έβαλε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Σταμάτησε το όχημα, αλλά το ανήλικο είχε κολλήσει κάτω από το αριστερό πίσω ελαστικό. Προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της επίθεσης όλων των εμπλεκόμενων μερών που τον τραβούσαν από το όχημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις.

«Είδα ένα μωρό στο έδαφος να αιμορραγεί με ένα μάτσο ανθρώπους να φωνάζουν. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν να μου δώσετε τα κλειδιά γιατί δεν θέλω να περιμένω κανένα ασθενοφόρο», δήλωσε ένας γείτονας.

Η οικογένεια κατάφερε να βάλει το κορίτσι στο αυτοκίνητο και συνάντησε ένα ασθενοφόρο σε κοντινή απόσταση και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε ένα βενζινάδικο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της μία ώρα μετά το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

v