Αλεξανδρούπολη: συνελήφθη 64χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου κοριτσιού

Αλεξανδρούπολη: συνελήφθη 64χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου κοριτσιού

Ένα 8χρονο κοριτσάκι από την Αλεξανδρούπουλη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 64χρονου γείτονά της, ο οποίος κάθε φορά που απουσιάζε η μητέρα της από το σπίτι, έβρισκε ευκαιρία για να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του e-evros.gr, η μαμά της 8χρονης κατήγγειλε την Τετάρτη (3/4) στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης όλα όσα της αποκάλυψε η κόρη της για τον 64χρονον γείτονά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 8χρονη, ανέφερε στην μητέρα της ότι όσο αυτή απουσίαζε από το σπίτι ο 64χρονος γείτονάς της την πλησίασε και την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα το ανήλικο κορίτσι ανέφερε επίσης ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

Απ' ότι φαίνεται ο δράστης έβρισκε ευκαιρία όποτε απουσίαζε η μητέρα από το σπίτι, την πλησίαζε δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο η οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η 8χρονη αναμένεται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή του ΠΓΝΑ.

Πηγή: newsbomb.gr

v