Καταγγελία σοκ στη Ρόδο: νονά κακοποιούσε τα δίδυμα βαφτιστήρια της

Καταγγελία σοκ στη Ρόδο: νονά κακοποιούσε τα δίδυμα βαφτιστήρια της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για μια 55χρονη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δίδυμα βαφτιστήρια της. Η υπόθεση απασχολεί την Υποδιεύθυνση του νησιού από την περασμένη Τρίτη και η επιμέλεια των παιδιών έχει αφαιρεθεί προσωρινά από τους γονείς.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κίνησαν με τα λόγια και τις πράξεις τους τις υποψίες της δασκάλας τους, η οποία ζήτησε αρμοδίως βοήθεια. Τα 5χρονα παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό κι ασελγούσε σε βάρος τους περιγράφοντας διάφορες φρικιαστικές πράξεις που βίωσαν στα χέρια της.

Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη από τη Βουλγαρία κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι από  την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν επιβεβαιώνεται η σεξουαλική κακοποίηση.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς τους και την ανέθεσαν σε μια συγγενή τους. Παράλληλα απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονα νονά τους.

Πηγή: protothema.gr

v