30χρονη έκανε 43 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην... Barbie!

30χρονη έκανε 43 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην... Barbie!

Μία γυναίκα λέγεται ότι έχει υποβληθεί σε 43 πλαστικές επεμβάσεις για να προσπαθήσει να μοιάζει με μια «πραγματική Barbie». Ωστόσο, τα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

30χρονη, η οποία εργάζεται ως παρουσιάστρια και ηθοποιός, έχει κερδίσει την προσοχή των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης, αφού φέρεται να έχει κάνει 43 πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή της.

Η γυναίκα, που κατάγεται από τη Βαγδάτη του Ιράκ, έχει 995.000 ακόλουθους στο Instagram και δημοσιεύει τακτικά περιεχόμενο που δείχνει το ασυνήθιστο πρόσωπό της. Αφού ένα βίντεο της έγινε viral πέρυσι, η Dalia δέχτηκε μια σωρεία αντιδράσεων στο διαδίκτυο - με πολλούς θεατές να λένε ότι χρειάζεται «βοήθεια από τον Θεό».Στα πλάνα, η Dalia, η οποία είναι γνωστή με το παρατσούκλι «Ιρακινή Μπάρμπι» φαίνεται να ποζάρει δίπλα στη μακιγιέζ της, ο οποίος λέει: «Φαίνεσαι τόσο όμορφη, αγαπητή μου. Σαν Barbie». Σε απάντηση, η Ντάλια έκανε κομπλιμέντα στην αισθητικό λέγοντάς της: «Το μακιγιάζ σου είναι Barbie».Πιστεύεται ότι οι μηνιαίες χειρουργικές επεμβάσεις της Dalia περιλαμβάνουν πληρωτικά χειλιών και χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους. Με τη μικρή της μύτη και το γεμάτα χείλη της, η ίδια πιστεύει ότι πλησιάζει το όνειρό της να μοιάζει με τη Barbie, αλλά δεν είναι όλοι πολύ σίγουροι για την εμφάνισή της.

Πηγή: iefimerida.gr

v