Πώς να είσαι πάντα καλοντυμένη: 4 συμβουλές από μια στυλίστρια

Πώς να είσαι πάντα καλοντυμένη: 4 συμβουλές από μια στυλίστρια

Το  να είσαι πάντα καλοντυμένη μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα, αλλά αυτή τη στυλίστρια, έχει να κάνει με την ύπαρξη μιας γκαρνταρόμπας με διαχρονικά και κομψά κομμάτια που δεν είναι ούτε «μέσα» στη μόδα ούτε «εκτός»- ωστόσο, σε κάνουν να θέλεις να τα φοράς ξανά και ξανά. Σημασία έχει να νιώθεις άνετα και όχι αβέβαιη για ό,τι έχεις βάλει το πρωί ή το βράδυ! Και φυσικά, να ακουλουθήσεις τα παρακάτω tips.

Nα φοράτε πάντα το σωστό νούμερο

Τα ρούχα που εφαρμόζουν καλά είναι η ουσία μιας κομψής γκαρνταρόμπας, οπότε η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική εφαρμογή -ή η δημιουργία μιας σχέσης με έναν έμπιστο ράφτη- μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.

Μπορείτε να έχετε ρούχα σε ποικιλία κοψίματος και σχήματος, αλλά η επίγνωση του αν κάτι κάθεται καλά στο σωστό σημείο ή αν θα μπορούσε να ανασηκωθεί το στρίφωμά του, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον καλύτερο και πιο σικ εαυτό σας!

Βρείτε την χρωματική παλέτα που σας ταιριάζει

Το να έχετε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα μόνο με ουδέτερα χρώματα, δεν θα αναδείξει το στυλ σας. Αγκαλιάστε τα αγαπημένα σας χρώματα, αλλά να θυμάστε να αναζητάτε αποχρώσεις που σας δίνουν ενέργεια και σας ανεβάζουν, όχι ό,τι είναι της μόδας ή υποτίθεται ότι ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Φορώντας τα σωστά χρώματα θα φέρετε αρμονία στην εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα θα σας επιτρέψει να «παίξετε» λίγο περισσότερο με το styling σας.

Mάθετε την τέχνη του layering

Το layering είναι το κλειδί για να συνδυάσετε μια κομψή εμφάνιση. Σκοπός είναι να φορέσετε στρώσεις ρούχων που θα ταιριάζουνε με το βασικό outfit!

Μην φοβηθείτε να τολμήσετε χρώματα και συνδυασμούς!

Επενδύστε στα παπούτσια

Αν δεν είστε ήδη λάτρης των παπουτσιών, σας παρακαλούμε να το ξανασκεφτείτε. Το σωστό παπούτσι μπορεί πραγματικά  να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική ατμόσφαιρα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια στροφή προς τις μπαλαρίνες, αλλά τα slingbacks θα προσδίδουν πάντα έναν κλασικό αέρα σε κάθε ντύσιμο. 

Πηγή: whowhatwear.com

v