Έχω καθυστέρηση χωρίς να έχω κάνει σεξ. Το σημαίνει αυτό;

Έχω καθυστέρηση χωρίς να έχω κάνει σεξ. Το σημαίνει αυτό;

Ερώτηση:
Έχω καθυστέρηση 8 μέρες χωρίς να έχω κάνει επαφή με αγόρι. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Απάντηση:

Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ηλικία σας, εφόσον δεν είχατε σεξουαλική επαφή, πιθανότατα σημαίνει ορμονική διαταραχή. Ένας υπέρηχος και ορμονικές εξετάσεις, θα σας λύσουνε οποιαδήποτε απορία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v