40 σχολεία ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάζεψαν €50.000 για τα παιδιά με καρκίνο

40 σχολεία ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάζεψαν €50.000 για τα παιδιά με καρκίνο

Μια εκπληκτική δράση με το όνομα «Απλώνω ευτυχία», κινητοποίησε μαθητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς 40 σχολείων να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο. Ο δάσκαλος Μάριος Μάζαρης, σε ανάρτησή του στο Facebook, μας δίνει όλες τις πληροφορίες:

«Γύρισα πριν λίγο από το Ηράκλειο Κρήτης με την καρδιά μου ξέχειλη από ευτυχία. χθες έγινε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα για μας, 40 σχολεία ΑΠΛΩΣΑΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, στο ίδιο πάρκο, 40 σχολεία ΜΑΖΙ, πήραν τη σκυτάλη από τη δράση που τρέχουμε πανελλαδικά από τον Γενάρη και άπλωσαν την ευτυχία που ετοίμασαν παιδικά χεράκια, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, γονείς για να προσφέρουμε τη θετική μας ενέργεια στη Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια , στα παιδιά που πολεμούν τον καρκίνο κι εμείς μπορούμε μόνο να τα χειροκροτήσουμε.

Νιώθω πλήρης, νιώθω συγκινημένος, νιώθω υπερήφανος και ΦΙΛΟΣ που γνώρισα από κοντά ανθρώπους με κοινή αγάπη και όραμα και ζεστασιά, θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες ονόματα, εκπαιδευτικων που προσφέρουν το παραπάνω με τόση αγάπη, θα πω την Anna Stoumbidi που ως αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Δομήνικος Θεοτοκόπουλος ενορχήστρωσε τόσα σχολεία στο να συγκεντρώσουν την προσφορά τους σε μια μέρα, την Evi Christaki που μας αγκάλιασε, βοήθησε τόσο και φυσικά την αγαπημένη μου Georgia Solomou που τη νιώθω πια κομμάτι της ζωής μου, που εμπνεύστηκε τη δράση αυτή μερικά χρόνια πριν στην Κύπρο και με έπεισε να μεταφέρω και στήσω στην Ελλάδα. Με φροντίζει σαν άνθρωπος της καρδιάς μου.

Τέλος, χθες όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΛΩΜΑ της δράσης μας από την αρχή της ως τώρα και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ξεπεράσαμε τις 50.000 € που θα πάνε όλα στην ΦΛΟΓΑ.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, εκπαιδευτικούς και γονείς και παιδιά. να μην παραλείψω ότι την ίδια ώρα σε ένα χωριό παραπέρα, στις Αρχάνες, ένα μεγάλο άπλωμα από υπέροχους και υπέροχες ανθρώπους άνοιγε και αγκάλιαζε ΕΥΤΥΧΙΑ, χθες και στην Τήνο, στην Χαλκίδα, σε παραπάνω από 400 σχολεία που απλώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Είστε όλοι σπουδαίοι και στέλνω την αγάπη μου. ΜΠΡΑΒΟ στα σχολεία και τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, κάνατε ένα ρεκόρ που μπήκε κατευθείαν καρδιά».

v