M. Ηλιάκη: «ο ερχομός ενός παιδιού διαταράσσει τις ισορροπίες στο ζευγάρι»

M. Ηλιάκη: «ο ερχομός ενός παιδιού διαταράσσει τις ισορροπίες στο ζευγάρι»

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, την κόρη τους και το γεγονός ότι ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες σε μια οικογένεια.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε για αυτή την κατάσταση που είναι πολύ συνηθισμένη στις περισσότερες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει».

Επίσης, η Μαρίνα Ηλιάκη ανέφερε ότι αν και το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι γυναικολόγος έχει βοηθήσει στην κατανόηση της γυναικείας ψυχολογίας, αυτό δεν σημαίνει ότι απουσιάζουν τελείως τα προβλήματα.

Πηγή: protothema.gr

v