Προορισμό για το Πάσχα βρήκατε! Φωτογραφική;

Προορισμό για το Πάσχα βρήκατε! Φωτογραφική;

Οι Πασχαλινές διακοπές είναι προ των πυλών. Ο καιρός έχεις φτιάξει και σίγουρα έχεις διαλέξει τις εκδρομές σου. Φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσεις τις περιπέτειες σου βρήκες;

Οι διακοπές του Πάσχα σημαίνουν διαφορετικά πράματα για τον καθένα μας. Για όλους μας όμως είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση, ωραίες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα και γενικά νέες αναμνήσεις! Για να αποτυπώσεις τις αναμνήσεις σου χρειάζεσαι την σωστή φωτογραφική μηχανή. Ανάλογα το στυλ σου και τις εξορμήσεις σου υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες καμερών που καλύπτουν τις ανάγκες σου. Ξέρεις που θα πας, ξέρεις τι σου αρέσει να κάνεις στις διακοπές σου. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις την σωστή camera που θα καταγράψει τις αναμνήσεις σου! 

Ένα ιστορικό όνομα της φωτογραφίας η Agfa έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια μικρή compact φωτογραφική μηχανή. Η Realishot DC9200 τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση έως και 24MP και είναι ιδανική για να φωτογραφίζεις στιγμές με φίλους, την οικογένεια και στις διακοπές σου. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη φωτογραφία. Προσφέρει οπτικό ζουμ 10Χ και το ψηφιακό ζουμ είναι 16Χ για να φέρνει κοντά σου κάθε θέμα που θες να φωτογραφήσεις! Για σένα που σου αρέσουν οι selfie η μηχανή έχει διπλή οθόνη, 2,8” στο πίσω μέρος και 1,54” μπροστά ώστε να βγάζεις πάντα την τέλεια πόζα. Με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών που έχουν διαφορετική «οπτική αίσθηση» για να επιλέξεις την καταλληλότερη για κάθε περίπτωση (soft, normal ή vivid) και αισθητήρα CMOS 24MP, η AgfaPhoto Realishot DC9200 προσφέρει τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας, ταχύτητας και αυτονομίας. Επιπλέον, επιτρέπει τη λήψη βίντεο εξαιρετικής ευκρίνειας και «ρευστότητας» ανάλυσης 4K.

Από την σπουδαία Kodak μια πρόταση για σένα που θες να φωτογραφίζεις δύσκολα θέματα από απόσταση. Με κορυφαίο αισθητήρα 16MP BSI CMOS και εκπληκτικό οπτικό ζουμ 52x, η AZ528 Astro Zoom Camera θα σου επιτρέψει να τραβήξεις εκπληκτικές φωτογραφίες μέχρι και του φεγγαριού! Ανήκει στην κατηγορία mega zoom bridge, compact μηχανή με μεγάλο οπτικό ζουμ. Στη διάθεση σου βρίσκεται ένας υψηλής ποιότητας φακός 24mm (wide) – 1248mm (tele), δυνατότητα burst shooting με 6 fps και μία οθόνη LCD με διαγώνιο 3,0 ιντσών για να πραγματοποιείς λήψεις από οποιαδήποτε γωνία. Φυσικά, έχεις δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 1080p (Full HD) στα 30fps. Τέλος μπορείς να μεταφέρεις τις φωτογραφίες στο smartphone σου ασύρματα χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi™. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχεις ασύρματα την φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιώντας την Android ή iOS συσκευή σου! Πρόκειται για ένα φωτογραφικό εργαλείο που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητα σου.

Η νέα εκδοχή μια θρυλικής instant camera. Η θρυλική Polaroid σε νέο μικρότερο μέγεθος και με πολλές ψηφιακές βελτιώσεις είναι εδώ για κάθε λάτρη της ρετρό instant λήψης. Με κλασικό σχεδιασμό, και πλέον φτιαγμένη με 30% ανακυκλωμένα υλικά. Συμβατή με το φιλμ Polaroid Go, τη μικρότερη μορφή στιγμιαίου φιλμ Polaroid. Είναι η μικρότερη φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας λήψης στον κόσμο, αλλά διαθέτει μεγάλες δημιουργικές δυνατότητες! Όπως  χρονοδιακόπτη αυτοφωτογράφισης, διπλή έκθεση και μπορεί να συνδυαστεί με τα δικά της μικροσκοπικά χρωματικά φίλτρα. Η Polaroid Go Generation 2 έχει αναβαθμιστεί με μεγάλο εύρος διαφράγματος, ακριβή αισθητήρα φωτός και ρυθμίσεις έκθεσης κατάλληλο για να κάνετε τις φωτογραφίες σας ακόμα καλύτερες. Δημιουργήστε μοναδικές εικόνες της πραγματικής ζωής σας! Κάθε μια polaroid εικόνα είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Τέλος μια πρόταση για όποιον θέλει να αρχίσει να ασχολείται με την φωτογραφία κάπως πιο σοβαρά και χρειάζεται περισσότερο δημιουργικό έλεγχο. Η πρόταση μας είναι μια ευέλικτη φωτογραφική μηχανή, που μπορεί να σε καλωσορίσει με τον ευκολότερο τρόπο στον θαυμάσιο κόσμο της προηγμένης φωτογραφίας DSLR. Για τα πρώτα σου βήματα που θα αμφιβαλεις για τις σωστές ρυθμίσεις μπορείς να βασιστείς στην EOS 2000D. Είναι ικανή να εκτιμήσει ταχύτατα και με ακρίβεια τις παραμέτρους της λήψης ώστε να αφοσιωθείς στο δημιουργικό κομμάτι. Διηγήσου τη δική σου ιστορία με λεπτομερείς εικόνες που δεν μπορεί να φτάσει ένα smartphone, για να καταγράψεις τις αγαπημένες σου οικογενειακές στιγμές ή την επόμενή σου αστική ή ταξιδιωτική περιπέτεια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v