Το αντισυλληπτικό εμφύτευμα είναι αξιόπιστο; Τι πρέπει να ξέρω γι' αυτό;

Το αντισυλληπτικό εμφύτευμα είναι αξιόπιστο; Τι πρέπει να ξέρω γι αυτό;
Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να βάλω αντισυλληπτικό εμφύτευμα, αλλά έχω ακούσει για διάφορους κινδύνους όπως είναι η ακμή. Είναι αξιόπιστο; Εσείς τι θα προτείνατε;
Απάντηση:

Υπάρχουν τόσοι τρόποι αντισύλληψης. Το εμφύτευμα κατά τη γνώμη μου αφορά περισσότερο τον τρίτο κόσμο. Το ενδομήτριο σπείραμα είναι μια εύκολη και απλή λύση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v