17χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του όταν έπαθε εγκεφαλικό μπροστά του!

17χρονος έσωσε τη ζωή της μαμάς του όταν έπαθε εγκεφαλικό μπροστά του!

Ο Jackson Mandernach, ο οποίος τελειώνει φέτος το λύκειο, αποφάσισε να γίνει διασώστης μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η μητέρα του. Το έφηβο αγόρι που είχε παρακαλουθήσει μαθήματα πρώτων βοηθειών κατάφερε να διατηρήσει του όταν εκείνη έπαθε εγκεφαλικό και να τη βοηθήσει ουσιαστικά.

«Τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς ετοιμαζόμουν να πάω σχολείο, άκουσα θόρυβο από το μπάνιο. Ήταν η μητέρα μου... Της είχε πέσει κάτω η οδοντόβουρτσα και η χτένα της και φαινόταν πολύ μπερδεμένη και αδύναμη. Πίστευα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό και επιβεβαιώθηκα.

Την έβαλα να σηκώσει τα χέρια της μπροστά από το θώρακά της και της ζήτησα να χαμογελάσει... Χαμογέλασε μόνο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου της», είπε και πρόσθεσε ότι μόλις το παρατήρησε κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.

Η μητέρα του, η οποία είχε ξυπνήσει εκείνη τη μέρα με πολύ έντονο πονοκέφαλο, διαγνώστηκε με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Καθώς συνεχίζει να αναρρώνει, δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για τις πράξεις του γιου της και είναι ενθουσιασμένη που θα τον δει να διαπρέπει στο μέλλον του ως διασώστης, καθώς απ 'οτι φαίνεται αυτή του την εμπειρία, αποφάσισε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Πηγή: 29news.com

v