Το συγκλονιστικό γράμμα ενός μπαμπά προς την φρεσκοχωρισμένη έφηβη κόρη του

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός μπαμπά προς την φρεσκοχωρισμένη έφηβη κόρη του

Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος και ειδικά για τους έφηβους που τα συναισθήματά τους είναι πάντα πολύ έντονα και τείνουν να εξιδανικεύουν όλα όσα ζουν.

Ένας χωρισμός ήταν και ο λόγος που μια έφηβη κοπέλα από το Τέξας καταρρακώθηκε τόσο πολύ που χρειάστηκε να επέμβει ο μπαμπάς της για να την ηρεμήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

«Μόλις είδα να σε παρατάνε μπροστά στα μάτια μου κι έχω να σου δώσω μερικές συμβουλές», ξεκινάει το μήνυμά του προς την κόρη του, γράφοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω σοφά λόγια: 

«Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου. Άλλες μικρές, άλλες μεγαλύτερες και πιο σοβαρές, και μετά γνώρισα τη μαμά σου. Σου λέω με βεβαιότητα πως, όταν τη γνώρισα, κατάλαβα αμέσως πως αυτό που ένιωσα ήταν διαφορετικό. Και το κατάλαβα επειδή είχα ζήσει όλες αυτές τις εμπειρίες στο παρελθόν... 

Αυτό που ζεις σήμερα, λοιπόν, είναι αναγκαίο ώστε να το καταλάβεις όταν βρεις τον άνθρωπό σου. 

Κοιτάζοντας πίσω, ξέρω πως δεν θα ήθελα να είμαι με καμιά από τις προηγούμενες σχέσεις μου, παρόλο που τότε ένιωθα προδομένος και καταρρακωμένος με κάθε χωρισμό. Τότε νόμιζα πως αυτός ο πόνος δεν θα περάσει ποτέ, αλλά σου υπόσχομαι ότι περνάει.

Η πιο πολύτιμη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι η εξής: κάθε φορά που κάποιος σου λέει ότι δεν θέλει να είναι πια μαζί σου, κλάψει, διαχειρίσου τον πόνο αλλά νιώσε και ευγνωμοσύνη που δεν σπατάλησες μια ολόκληρη ζωή με κάποιον που δεν σε θέλει με όλο του το είναι. 

Εκείνη τη στιγμή να θυμάσαι πως, παρόλο που σε πλήγωσε, σου έδωσε πίσω ό,τι πολυτιμότερο έχεις: τον χρόνο σου. Την ευκαιρία να ζήσει την υπόλοιπη ζωή σου όπως σου αξίζει». 

Πηγή: buzzfeed.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v