Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε τη σκότωσε

Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε τη σκότωσε

Oργή και θλίψη έχει προκαλέσει η δολοφονία της 11χρονης από τον ίδιο της τον θείο στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών πως ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε προκαλώντας της τραύματα στο στήθος και στην πλάτη.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Συμφωνα με δημοσίευμα protothema.gr το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Έτσι φαίνεται πως ο δράστης επιτέθηκε στην 11χρονη και εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορούσε χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Μετά την δολοφονία ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές.

Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί στο παρελθόν

Απ' όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίo μάλιστα είναι πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής.

Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: protothema.gr

v