Αυτή η συνταγή που αλλάζει τα δεδομένα, προσφέρει την κλασική γεύση που όλοι λατρεύουμε, αλλά με την ευκολία και την ταχύτητα του air fryer.
Τι θα χρειαστείτε
- 5 μικρά πράσινα μήλα
- 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
- ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 2 φύλλα κρούστας
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες. Τα ανακατεύουμε μαζί με ζάχαρη και κανέλα και τα μεταφέρουμε σε ένα τηγάνι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
Βήμα 2ο
Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα μήλα πάνω στο ένα φύλλο κρούστας (το οποίο έχουμε φροντίσει να χωράει στο air fryer) και καλύπτουμε τη γέμιση με το δεύτερο φύλλο. Πιέζουμε με τα δάχτυλα για να «κλείσει» καλά η πίτα και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες.
Βήμα 3ο
Ψήνουμε στο airfryer για 20-25 λεπτά στους 150 βαθμούς.
Πηγή: recipesfromapantry.com