Ασκήσεις για ανόρθωση γλουτών

Ασκήσεις για ανόρθωση γλουτών

Ερώτηση:
Θέλω να μάθω ποιες ασκήσεις να κάνω για ανόρθωση γλουτών (οπισθίων).
Απάντηση:

Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι σωστό να εστιάζετε την προπόνησή σας σε μια και μόνο μυϊκή ομάδα. Η προπόνηση θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και να συμπεριλαμβάνει όλες τις μυϊκές ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, εξαιρετικές ασκήσεις για την περιοχή που σας ενδιαφέρει είναι τα εξής:

Squat

Άρσεις θανάτου

Kickback γλουτών

 

Και τα τρία χρειάζονται άριστη τεχνική, επομένως καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν γυμναστή για σας δείξει πώς θα τα κάνετε.

Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v