5 κομψά παλτό για κάθε budget

5 κομψά παλτό για κάθε budget

Τα μεγάλα -oversized- παλτό, σε ανδρική γραμμή και οι λεπτομέρειες από γούνα είναι οι βασικές τάσεις που κυριαρχούν στα πανωφόρια τον φετινό χειμώνα ενώ το ρετρό αλλά και το μιλιτέρ στιλ δείχνει να επιστρέφει. Προτιμήστε ένα παλτό σε έντονη απόχρωση (π.χ. κόκκινο) για καθημερινή χρήση, προκειμένου να σας τονώνει την διάθεση ενώ για βραδινές εμφανίσεις επιλέξτε φέτος γήινα χρώματα, όπως καφέ, χακί και εκρού.

Δείτε παρακάτω  πέντε κομψά παλτό για όλες τις ώρες που βρήκαμε στην αγορά.

5 παλτόΜάλλινο παλτό τύπου μοντγκόμερι, Asos

Το μοντγκόμερι είναι ένα στιλ που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, προσδίδοντας νεανικό και σοφιστικέ ύφος σε όποιον το επιλέγει ως πανωφόρι. Το παλτό της φωτογραφίας, από μαλλί και πολυεστέρα, είναι ιδανικό για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ διατίθεται σε γκρι, χακί, μπλε και κόκκινο.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Asos.com.

Τιμή: 72,92 ευρώ.

 

 

5 παλτόΜάλλινο παλτό σε στιλ μιλιτέρ, Zara

Μακρύ παλτό σε στιλ μιλιτέρ, μα σταυρωτό κούμπωμα, μεταλλικά κουμπιά και χακί απόχρωση. Συνδυάζεται με casual ντύσιμο αλλά και βραδινές, ροκ εμφανίσεις. Η σύνθεσή του είναι μαλλί και πολυεστέρας.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Τιμή: 99,95 ευρώ.

 

 

 

 

 5 παλτό

Μάλλινο ημίπαλτο, Benetton

Ημίπαλτο σε φαρδιά γραμμή, μπουκλέ υφή με βάση το ροζ-μωβ και πλεκτά μανίκια. Ιδανικό για casual εμφανίσεις, με τζιν ή με καθημερινά φορεματάκια.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton.

Τιμή: 140 ευρώ.

 

 

 

5 παλτόΜάλλινο παλτό με κουκούλα, Signorelli

Από 98% παρθένο μαλλί, το ημίπαλτο αυτό ξεχωρίζει για το κατακόκκινο χρώμα του και το κομψό στιλ του. Έχει σταυρωτό κούμπωμα και μεγάλη κουκούλα που καλύπτει και ζεσταίνει τους ώμους. Διατίθεται και σε λευκό-φίλντισι.

Τιμή: 149 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Yoox.com.

 

 

5 παλτόΜάλλινο παλτό με σταυρωτό κούμπωμα, Sonia by Sonia Rykiel

Για πολύ κομψές και στιλάτες εμφανίσεις, ένα σκούρο καμηλό μάλλινο παλτό, που δένει ψηλά στη μέση, δε μπορεί παρά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχει σταυρωτό κούμπωμα, ροζ επένδυση και πλεκτά μανίκια. Ταιριάζει τόσο με πρωινές όσο και με βραδινές εμφανίσεις.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Net-a-Porter.com.

Τιμή: 595 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα: 5 μπουφάν για άνεση και στιλ.

v