25 πρωτότυπες ιδέες για πρώτο ραντεβού

25 πρωτότυπες ιδέες για πρώτο ραντεβού

Ένα νέο άτομο μπήκε στη ζωή σας και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. «Θα του προτείνω να πάμε για καφέ» είναι η πρώτη σας σκέψη. Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Θέλετε πραγματικά να γίνεται τόσο κοινότυποι; Δείτε 25 πρωτότυπες ιδέες για πρώτο ραντεβού.

Προτού διαβάσετε τις ιδέες, έχετε κατά νου ότι ο καλύτερος τρόπος για να πάει καλά το ραντεβού είναι να τα συνδυάσετε. Μην επιλέξετε μία δραστηριότητες αλλά δύο ή και περισσότερες. Με τον τρόπο αυτό θα διατηρήσετε τον ενθουσιασμό του/ της καθ' όλη τη διάρκεια της εξόδου σας, έστω και θα αποφύγετε αμήχανες στιγμές κοινής σιωπής.

Το μυστικό της επιτυχίας αυτής της συνταγής είναι να προκαλέσετε τα εξής συναισθήματα στον ή στην επίδοξο σύντροφό σας: άνεση, ενθουσιασμό, ρομαντισμό.

Αν κάνετε τον άλλο να αισθανθεί άνετα στο ραντεβού, μετά ανεβάσετε λίγο την αδρεναλίνη του και το τελειώσετε ρομαντικά, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει!

#1 Καφές: Ένας καφές αποτελεί την «άνετη» επιλογή. Είναι κάτι απλό, εύκολο και θα επιτρέψει στον απέναντί σας να σας κρίνει χωρίς να επηρεάζεται από το περιβάλλον.

#2 Εστιατόριο με θέα: Αν έχετε την επιλογή, επιλέξτε ένα εστιατόριο με θέα ή κήπο.

#3 Πάρκο: Επιλέξτε ένα λούνα παρκ ή τον ζωολογικό κήπο για κάτι ξεχωριστό και έντονο.

#4 Συναυλία: Αν στο ραντεβού σας αρέσει η μουσική και γνωρίζετε το γούστο του, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από μία συναυλία - έκπληξη.

#5 Bowling: Το bowling ή το μπιλιάρδο μπορεί να γίνουν πολύ διασκεδαστικά – ακόμα και αν δεν ξέρετε. Η κόντρα ίσως ανάψει μια σπίθα μεταξύ σας.

#6 Καραόκε: Τραγουδάτε στο μπάνιο και πιστεύετε ότι το κάνετε καλά; Είτε ναι, είτε όχι, δοκιμάστε να αναμετρηθείτε σε ένα καραόκε μπαρ.

#7 Αγώνας: Σας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ; Πείτε τα στο γήπεδο. (Κανονίστε όμως να είναι ένας εύκολος αγώνας για την ομάδα σας ώστε να κερδίσει).

#8 Ταινία: Όχι στο σινεμά: Δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε δυο λόγια. Κανονίστε η βραδιά να κλείσει σπίτι σας με μια καλή ταινία. 

#9 Stand up commedy: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά, αν πάτε όμως σίγουρα θα περάσετε καλά, αρκεί να μην έχετε κόμπλεξ. Στους κωμικούς πάντα αρέσει να πειράζουν τα ζευγάρια. 

#10 Μάθημα: Παρακολουθήστε ένα μάθημα φωτογραφίας, αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής. Θα το απολαύσετε ιδιαίτερα και θα κρατήσετε και ένα σουβενίρ. 

#11 Παραλία: Είτε είναι καλοκαίρι είτε όχι, μια βόλτα στην παραλία θα σας κάνει και τους δύο να αισθανθείτε άνετα και θα προσφέρει μια νότα ρομαντισμού.

#12 Μουσείο: Ένα μουσείο μπορεί να μην αποτελεί συνηθισμένο ραντεβού. Αν πάτε όμως, επιλέξτε κάτι ενδιαφέρον και η ώρα θα κυλήσει ευχάριστα. 

#13 Γυμναστήριο: Αν γυμνάζεστε και οι δύο, μια προπόνηση στο γυμναστήριο είναι το ιδανικότερο ραντεβού. Μην ξεχνάτε ότι η γυμναστική ανεβάζει τη λίμπιντο. 

#14 Παγωτό: Παραδεχτείτε το: Το παγωτό μας φτιάχνει τη διάθεση. Πηγαίντε σε ένα παγωτατζίδικο και παραγγείλτε μια μεγάλη ποσότητα παγωτού. 

#15 Γκαλερί: Είτε είστε είτε δεν είστε της κουλτούρας, δεν χάνετε τίποτα από μια έκθεση ζωγραφικής ή μια καλλιτεχνική εγκατάσταση. 

#16 Πλανητάριο: Έχετε να πάτε από το σχολείο. Δοκιμάσατε όμως ποτέ να το επισκεφτείτε με τον ή την σύντροφό σας; Το να κοιτάς τα αστέρια είναι διαχρονικά ρομαντικό.

#17 Κάντε το τραπέζι: Το μαγείρεμα είναι κάτι προσωπικό και δείχνει ότι ενδιαφέρεστε. Επιλέξτε ένα πιάτο όχι πολύ πολύπλοκο, που αρέσει σε όλους και αφήστε το κρασί να ρέει.

#18 Ιππασία: Δεν είναι τόσο ακριβό σπορ όσο νομίζετε. Επίσης, είναι σέξι για τις γυναίκες και αρρενωπό για τους άνδρες. 

#19 Αρχαιολογικοί χώροι: Πότε επισκεφτήκατε την Ακρόπολη για τελευταία φορά; Πόσους αρχαιολογικούς χώρους νομίζετε ότι γνωρίζετε; Θα εκπλαγείτε από το πόσο τουρίστες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα.

#20 Χαρτορίχτρα: Αν λάβουμε υπόψιν ότι κι οι δύο έχετε τις ίδιες αντιλήψεις περί χαρτομαντίας, τότε το να σας πουν το μέλλον σας είναι σε κάθε περίπτωση διασκεδαστικό. 

#21 Ice skating: Το ice skating είναι πάντα απολαυστικό. Ακόμα περισσότερο όταν η γυναίκα της παρέας δεν ξέρει καλά και ο ιππότης λειτουργεί προστατευτικά. 

#22 Τρομακτικό ραντεβού: Αν είστε περιπετειώδεις, πηγαίντε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι ή, ακόμα καλύτερα, για περίπατο στη σπηλειά του Νταβέλη. Σε κάθε περίπτωση, θα έρθετε κοντά!

#23 Βιβλιοπωλείο: Έστω κι αν το επίδοξο ταίρι σας δεν είναι αυτό που λέμε "βιβλιοφάγος", τα βιβλιοπωλεία είναι σαν τα φαρμακεία: Όλοι βρίσκουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν. 

#24 Paintball: Γεμίσατε, οπλίσατε, πυρ! Εκτός κι αν η κοπέλα της παρέας είναι υπερευαίσθητη, το paintball εγγυάται τη διασκέδασή σας. 

#25 Ποδηλατάδα: Το πρώτο ραντεβού είναι σαν... το ποδήλατο: δεν το ξεχνάς ποτέ!

v