5 προτάσεις εξόδου για του Αγίου Βαλεντίνου

5 προτάσεις εξόδου για του Αγίου Βαλεντίνου

Εσείς πώς σκοπεύετε να περάσετε την ημέρα των ερωτευμένων; Δεν έχετε ακόμα αποφασίσει; Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω events που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη και... οργανωθείτε!

 

Πολυτελές δείπνο

Ένα ρομαντικό, γαστρονομικό ταξίδι υπόσχεται στους ερωτευμένους που θα βρεθούν στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Le Grand Balcon», στον τελευταίο όροφο του Saint George Lycabettus. Ο executive chef Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ερωτικό μενού, διαφορετικό «για εκείνον» και «για εκείνη» με 75 ευρώ κατ'άτομο.

Πιο συγκεκριμένα, το μενού περιλαμβάνει:

Welcome Drink: Red Passion Cocktail
Βελουτέ αστακόσουπα, αφρό γλυκάνισου & σκόνη φράουλας
Καρδιές σαλατικών με μπισκότο παρμεζάνας & ταρτάρ φράουλας
Γαρίδες με κρέμα αγκινάρας & τσάτνει φράουλας με τζίντζερ
Σορμπέ φράουλας

Για εκείνον...

Φιλετάκι γάλακτος SGL , καρδιές πατάτας ,πράσινα σπαράγγια &
σάλτσα σφένδαμου

Για εκείνη...

Φιλέτο σφυρίδας με κρέμα αγκινάρας, καρδιές πατάτας & σάλτσα
εσπεριδοειδή
Σοκολατένιες καρδιές – Φρέσκιες φράουλες
Καφές & Μινιαρντίζ

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Live rock βραδιά

Πόσο ροκ ζευγάρι είστε; Πόσο πρόθυμοι να βγάλετε την γλώσσα στον μικρό θεό με το τόξο; To Tciou Café στα Μελίσσια γιορτάζει... αντισυμβατικά την ημέρα με τους cDNA επί σκηνής, για μία «Valentine's Day Sucks» συναυλία. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Την ίδια ώρα στο Gazoo ο Δήμος Αναστασιάδης προσκαλεί τους θαυμαστές του στην πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς, με τραγούδια από το νέο του άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες (Gazoo: Πειραιώς 102-104, τηλ. 210 3422888).

Τέλος, ο Σταυρός του Νότου Club υποδέχεται στις 22.00 τον Σπύρο Γραμμένο με το "iλαβ", για "μία μοναδική ερωτική βραδιά και... όποιος ήθελε προκόψει!". Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κοκτέιλ με θέα

Τέσσερα ολοκαίνουργια, λαχταριστά κοκτέιλ έχει ετοιμάσει το Galaxy bar του Hilton για τους ερωτευμένους επισκέπτες του, με 13 ευρώ το κάθε ένα συμπεριλαμβανομένου finger food.

Έτσι, όσοι από εσάς βρεθείτε εκεί το βράδυ εκείνο έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα εξής κοκτέιλ:
Valentine d'Asti (Moscato d'Asti with strawberry –infused cognac)
Oreo (Mastiha liqueur, crushed Oreo cookies and milk cream)
Be mine Mojito (White rum with fresh lime juice and raspberries)
Venus Martini (Gin with orange liqueur and fresh raspberries)

Φροντίστε να κάνετε εγκαίρως κράτηση στο 210 7281402.

Θέατρο (μία μέρα μετά)

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τον "Caveman" που δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ, το θέατρο Coronet προσφέρει στους κυρίους είσοδο ελεύθερη για τη συνοδό τους. Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker, που ούτε ο ίδιος υπολόγιζε την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που θα γνώριζε σε όλον τον κόσμο. Έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway.

Στο θέατρο Coronet ανεβαίνει για 6η συνεχή χρονιά από τον Ζήση Ρούμπο, σε διασκευή Αναστασίας Παπαστάθη και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Ημέρες και ώρες: Παρασκευή 21.15, Σάββατο 21.15, Κυριακή 20.00.
Γενική είσοδος: 20 ευρώ.
Θέατρο Coronet: Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι, τηλ. 210 7012123 και 210 7012511.

Έκθεση φωτογραφίας

Είστε λάτρεις της μοντέρνας τέχνης; Θέλετε να γιορτάσετε με ξεχωριστό τρόπο την ημέρα; Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 η Φωτογραφική Ομάδα METApolis εγκαινιάζει, στον ομώνυμο χώρο της, την έκθεση «Insta-Love».

Στην έκθεση συμμετέχουν 88 μέλη της Ομάδας, τα οποία έχουν φωτογραφήσει τον Έρωτα όπως εκείνα τον αντιλαμβάνονται με τα κινητά ή τις ψηφιακές τους μηχανές, με σκοπό να παρουσιάσουν μία οπτικοποιημένη αφήγηση, όπως σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κώστας Κουρτίδης
ΜΕΤΑpolis: Αιόλου 48-50, Αθήνα
Διάρκεια έκθεση: 14/02/2013 – 16/03/2013
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 – 21:00, Σάββατο 11:00 - 21:00.
Είσοδος δωρεάν

Ακόμα...

Δηλώστε συμμετοχή στους Διαγωνισμούς του Mama365 και κερδίστε ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα στο Meat House ή στο εστιατόριο Κουρσάρος, για να γιορτάσετε ακόμα πιο οικονομικά την βραδιά των ερωτευμένων...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v