Power plate σε περίπτωση καισαρικής ή θρομβοφιλίας

Power plate σε περίπτωση καισαρικής ή θρομβοφιλίας

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας, Σε συνέχεια του άρθρου που διάβασα για το Power plate στο site του mama365.gr ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει πρόβήμα να χρησιμοποιήσουν αυτή την μέθοδο οι γυναίκες που έχουν κάνει καισαρική τομή ή έχουν θρομβοφιλία. Σας ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Αγαπητή φίλη, ο τοκετός με καισαρική δεν αποτελεί πρόβλημα για να ξεκινήσετε προπόνηση δόνησης εφ' όσον φυσικά έχετε την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

Όμως η θρομβοφιλία είναι αρκετά σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για μια τέτοιου είδους προπόνηση πάνω σε πλατφόρμα δόνησης και επομένως δεν συνίσταται.

Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v